سایت فرهنگی هنری موزیک پارس: تالار گفتمان

wWw.MuSicParS3.InfO :: نمايش موضوعات - استقبال گرم از بداهه‌نوازی شاه‌

استقبال گرم از بداهه‌نوازی شاه‌

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

wWw.MuSicParS3.InfO صفحه اول انجمن -> موسیقی سنتی

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

MuSicParS
مدیر سایت
مدیر سایت

وضعيت: آفلاين
8 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 274
امتياز: 1000
تشکر کرده: 17
تشکر شده 17 بار در 14 پست

محل سكونت: ایران بزرگ

ارسالارسال شده در: شنبه، 26 تير ماه ، 1389 08:05:17    موضوع مطلب: استقبال گرم از بداهه‌نوازی شاه‌ پاسخ همراه با اعلان

اولین شب کنسرت کیهان کلهر با آواز حمیدرضا نوربخش پنجشنبه 24 تیر در میان استقبال گرم تماشاگران در تالار وحدت برگزار شد.
بخش اول این کنسرت که بدون هیچ تاخیر و در ساعت مقرر آغاز شد، به اجرای بداهه نوازی توسط کلهر اختصاص داشت. او که بعد از هفت سال به صحنه موسیقی در ایران بازگشته بود، همراه با شاه کمان قطعاتی را به صورت بداهه نواخت.

در این اجرای سازی علی بهرامی‌فر به عنوان نوازنده سنتور بم او را همراهی می‌کرد. این بخش در دستگاه نوا اجرا شد که با استقبال بسیار خوب مخاطبان موسیقی سنتی ایران که خیلی شانس شنیدن قطعات بداهه‌نوازی را ندارند مواجه بود. در میان مخاطبان حاضر در سالن علی ترابی سرپرست دفتر موسیقی وزارت ارشاد و همچنین تقی ضرابی، پیشکسوت موسیقی کلاسیک نیز حضور داشتند.

کلهر در بخش بداهه‌نوازی این کنسرت تنها با کشیدن آرشه اکتفا نکرد و از تمامی قابلیت‌های ساز ابداعی‌اش «شاه‌‌کمان» بهره گرفت. او با نواختن ماهرانه تارهای این ساز همچون سازهای مضرابی، از صدادهی گسترده این ساز استفاده کرد.

در بخش دوم این کنسرت حمیدرضا نوربخش به عنوان خواننده به همراه دیگر اعضای گروه «همنوازان کلهر» روی سن حاضر شدند و قطعاتی از ساخته‌های کلهر را براساس اشعار مولانا در دستگاه نوا و آواز دشتی اجرا کردند. در این بخش کیهان کلهر با کمانچه به روی صحنه آمد و روزبه رحیمی (سنتور)، علی کاظمی (رباب)، سیامک جهانگیری (نی)، پوریا پاک شیر (تنبک)، علی بهرامی فر(سنتور بم )، ذکریا یوسفی (دف) و هادی آذرپیرا (تار) او را همراهی کردند. حمیدرضا نوربخش نیز که خوانندگی قطعات را به عهده داشت در آمادگی خوبی قطعات آوازی را اجرا کرد.

«چهارمضراب»، «ساز و آواز»، «تصنیف ره خانه»، «ساز و آواز»، «ضربی نهفت»، «ساز و آواز»، تصنیف «همیشه من چنین مجنون نبودم»، «ساز و آواز» از جمله قطعات اجرایی در بخش گروه نوازی بودند. همچنین قطعه پایانی این کنسرت با عنوان «بنمای رخ» با استقبال حاضران در تالار وحدت مواجه شد تا آنجا که با تشویق پیاپی مخاطبان گروه بار دیگر روی سن آمد و این قطعه را اجرا کرد.

این کنسرت تا تاریخ 29 تیرماه (به جز یکشنبه 27 تیرماه) ساعت 21 در تالار وحدت برگزار می‌شود.

منبع : خ ب ر ا ن ل ا ی ن

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

wWw.MuSicParS3.InfO صفحه اول انجمن -> موسیقی سنتی

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت