سایت فرهنگی هنری موزیک پارس: تالار گفتمان

wWw.MuSicParS3.InfO :: نمايش موضوعات - عشق به موسيقي، انگيزه جدايي

عشق به موسيقي، انگيزه جدايي

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

wWw.MuSicParS3.InfO صفحه اول انجمن -> خبرهای موسیقی

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

MuSicParS
مدیر سایت
مدیر سایت

وضعيت: آفلاين
8 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 274
امتياز: 1000
تشکر کرده: 17
تشکر شده 17 بار در 14 پست

محل سكونت: ایران بزرگ

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 13 تير ماه ، 1389 17:41:56    موضوع مطلب: عشق به موسيقي، انگيزه جدايي پاسخ همراه با اعلان

موزیک پارس ( بابک پارسیان ) : مردي در حضور قاضي دادگاه مدعي شد که عاشق موسيقي و تارش است و حالا به خاطر اين که همسرش سيم هاي تارش را پاره کرده است، مي خواهد از او جدا شود.
به گزارش فارس، مردي با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواستي را به قاضي يکي از شعب ارائه کرد.
اين مرد 26 ساله در حضور قاضي شعبه 240 اين مجتمع مدعي شد که مي خواهد هرچه زودتر از همسرش جدا شود. وي ادامه داد: همسرم براي اينکه مرا عصباني کند سيم هاي تارم را که با آن زندگي مي کردم و با احساس انگشتانم آن را لمس مي کرد، پاره کرده و من بسيار از اين موضوع عصباني هستم.
اين مرد بيان کرد: موسيقي و تارم تمام زندگي من است ولي همسرم تاري که از کودکي داشتم و از پدرم به ارث برده بودم و سال ها با آن زندگي کردم، پاره کرد. زن 23 ساله در حضور قاضي دادگاه بيان کرد: من از روي قصد قبلي اين کار را نکردم بلکه زماني که داشتم آن را تميز مي کردم، سيم هايش پاره شد; سيم هاي تار پوسيده شده بود.
وي ادامه داد: من مي دانم که شوهرم روي تارش و موسيقي حساس است و من از قصد اين کار را نکردم و هزاران بار عذر خواهي کردم ولي او حالا مرا به دادگاه کشانده است و مي گويد جايي براي بخشش وجود ندارد. زن افزود: من اصلا به خاطر علاقه شوهرم به موسيقي و لطافت طبعش با او ازدواج کردم و حالا نيز حدود 2 سال است که از زندگي مشترکمان مي گذرد و بعد از اين مدت به خاطر تارش مرا به دادگاه کشانده است.
مرد بيان کرد: من ديگر نمي خواهم در کنار همسرم باشم و بايد از او جدا شده و دوباره کار موسيقي خود را شروع کنم چون همسرم را مقصر مي دانم. زن اضافه کرد: اگر شوهرم بخواهد من نيز از او جدا مي شوم و اعتراضي ندارم. قاضي رسيدگي کننده به اين پرونده، با وساطت نيز نتوانست جلوي اين امر را بگيرد و در نهايت، حکم طلاق را توافقي صادر کرد.

آخرين ويرايش توسط MuSicParS در تاريخ دوشنبه، 28 تير ماه ، 1389 09:28:56; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

saser
پیشکسوت موزیک پارس
پیشکسوت موزیک پارس

22 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 123
امتياز: 0
تشکر کرده: 0
تشکر شده 18 بار در 10 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 14 تير ماه ، 1389 10:32:27    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

به نظر من ايشان و همسرشان به خاطرموسيقي دچار ضعف رواني بودند

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل

Perespolis
همکار
همکار

7 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 124
امتياز: 510
تشکر کرده: 5
تشکر شده 28 بار در 9 پست

محل سكونت: همه جای ایران سرای من است

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 14 تير ماه ، 1389 15:24:52    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

عجب آدمایی پیدا میشن!
به خاطر پاره شدن یه تار اونم غیر عمدی میخواد طلاق بگیره.یارو حتما حالت عادی نداره!

تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل

frrr

18 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 1
امتياز: 0
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 18 تير ماه ، 1389 14:38:12    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

این شوهره زده 2سال قبلش یه چیز خیلی مهمتر که زن از 7سالگیش داشتتش رو پاره کرده :lol: :lol: :twisted: حالا واسه 3-4 تا سیم که زنش پاره کرده میخواد طلاق بگیره!!!؟؟؟!!!؟ :P Smile :lol:

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

wWw.MuSicParS3.InfO صفحه اول انجمن -> خبرهای موسیقی

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت