MuSicParS مدیر سایت وضعيت: آفلاين 8 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 274 امتياز: 1000 تشکر کرده: 17 تشکر شده 17 بار در 14 پست
محل سكونت: ایران بزرگ
ارسال شده در: يكشنبه، 13 تير ماه ، 1389 17:41:56 موضوع مطلب: عشق به موسيقي، انگيزه جدايي
موزیک پارس ( بابک پارسیان ) : مردي در حضور قاضي دادگاه مدعي شد که عاشق موسيقي و تارش است و حالا به خاطر اين که همسرش سيم هاي تارش را پاره کرده است، مي خواهد از او جدا شود.
به گزارش فارس، مردي با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواستي را به قاضي يکي از شعب ارائه کرد.
اين مرد 26 ساله در حضور قاضي شعبه 240 اين مجتمع مدعي شد که مي خواهد هرچه زودتر از همسرش جدا شود. وي ادامه داد: همسرم براي اينکه مرا عصباني کند سيم هاي تارم را که با آن زندگي مي کردم و با احساس انگشتانم آن را لمس مي کرد، پاره کرده و من بسيار از اين موضوع عصباني هستم.
اين مرد بيان کرد: موسيقي و تارم تمام زندگي من است ولي همسرم تاري که از کودکي داشتم و از پدرم به ارث برده بودم و سال ها با آن زندگي کردم، پاره کرد. زن 23 ساله در حضور قاضي دادگاه بيان کرد: من از روي قصد قبلي اين کار را نکردم بلکه زماني که داشتم آن را تميز مي کردم، سيم هايش پاره شد; سيم هاي تار پوسيده شده بود.
وي ادامه داد: من مي دانم که شوهرم روي تارش و موسيقي حساس است و من از قصد اين کار را نکردم و هزاران بار عذر خواهي کردم ولي او حالا مرا به دادگاه کشانده است و مي گويد جايي براي بخشش وجود ندارد. زن افزود: من اصلا به خاطر علاقه شوهرم به موسيقي و لطافت طبعش با او ازدواج کردم و حالا نيز حدود 2 سال است که از زندگي مشترکمان مي گذرد و بعد از اين مدت به خاطر تارش مرا به دادگاه کشانده است.
مرد بيان کرد: من ديگر نمي خواهم در کنار همسرم باشم و بايد از او جدا شده و دوباره کار موسيقي خود را شروع کنم چون همسرم را مقصر مي دانم. زن اضافه کرد: اگر شوهرم بخواهد من نيز از او جدا مي شوم و اعتراضي ندارم. قاضي رسيدگي کننده به اين پرونده، با وساطت نيز نتوانست جلوي اين امر را بگيرد و در نهايت، حکم طلاق را توافقي صادر کرد.
_________________ همه چیزم را کنار می گذارم و می بینم ظالم تنها نیست که ظلم می کند بلکه من هم ظالم هستم که کودک یا انسانی گرسنه است ولی من گرسنه نیستم پروردگارا
آخرين ويرايش توسط MuSicParS در تاريخ دوشنبه، 28 تير ماه ، 1389 09:28:56; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه
frrr وضعيت: آفلاين 18 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 1 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: جمعه، 18 تير ماه ، 1389 14:38:12 موضوع مطلب:
این شوهره زده 2سال قبلش یه چیز خیلی مهمتر که زن از 7سالگیش داشتتش رو پاره کرده :lol: :lol: :twisted: حالا واسه 3-4 تا سیم که زنش پاره کرده میخواد طلاق بگیره!!!؟؟؟!!!؟ :P :lol: