|
MuSicParS
مدیر سایت

وضعيت: آفلاين 8 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 274 امتياز: 1000 تشکر کرده: 17 تشکر شده 17 بار در 14 پست
محل سكونت: ایران بزرگ
|
ارسال شده در: شنبه، 12 تير ماه ، 1389 15:22:52 موضوع مطلب: عکسهای سری دوم از کنسرت نونوا |
|
|
موزیک پارس ( بابک پارسیان ) : در سری اول عسکهای از کنسرت گروه نونوا با ذکر مطلبی درج کرده ایم و سری دوم عکسهای سری دوم را برای شما عزیزان قرار داده ایم همچنین منتظر ویدیو کنسرت این اجرا که دست کمی از یک موزیک ویدیو ندارد بزودی با چند کیفیت بالا و پایین متناسب یا سرعت اینترنت شما در اینجا قرار خواهد گرفت ضمن اینکه تمامی این عکسها توسط اقای ابراهیم بردبار گرفته شده است
نمایی زیبا و حرفه ای از گروه نونوا که البته چند تن از اعضای خودش را کم دارد
نمای از حاضران در سال که با توجه به نبود تیلیغات ولی استقبال بسیار خوبی در همه ی سانسها از این کنسرت شد
نوازندی نی انبان و نی تکی علی ریاضی
علی ماهینی نوازنده ضرب و تمپو
علی اکبر عباسی خواننده خوب و خوش صدای گروه
خواننده ی بعدی گروه اقای محسن مهرجویی خواننده تونا و خوض صدایی گروه نونوا
نیما تنگسیری نوازنده تمپو و تمپو باس که در ویدیو این کنسرت یه کار بسیار زیبا انجام داد که بزودی در ویدیو کنسرت خواهید دید
قرار بود این عکس را در اخر همه ی عکسها قرار دهیم ولی این شد که اینجا قرار بگیرد اهنگساز و تنظیم کننده و سرپرست گروه موفق نونوا فردی که برای این البوم و تمامی ارکان گروه زحمت فروانی کشید علی احمدی در اخر هدیه ای به رسم یابود دریافت کرد
همسرایان گروه زن حوریه عمویی - سیمین پورنجار - مریم برزگر
همسرایان مرد سبحان شیخ ذاکر - یوسف پولادی
و در پایان کنسرت و استقبال حضاران در سالن
عکسی دو نفری اقای علی احمدی با مهندس بهروز شیرازی با مدیر برنامه گروه نونوا
و در اخر عکس دست جمعی گروه بهمراه اقای ابراهیم بردبار یک از ترانه سرایان این البوم
با سپاس فراوان از اقای ابراهیم بردبار که این عکسها را تهیه نمود
_________________ همه چیزم را کنار می گذارم و می بینم ظالم تنها نیست که ظلم می کند بلکه من هم ظالم هستم که کودک یا انسانی گرسنه است ولی من گرسنه نیستم پروردگارا |
|