|
MuSicParS
مدیر سایت

وضعيت: آفلاين 8 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 272 امتياز: 1000 تشکر کرده: 17 تشکر شده 17 بار در 14 پست
محل سكونت: ایران بزرگ
|
ارسال شده در: جمعه، 11 تير ماه ، 1389 21:12:56 موضوع مطلب: گزارشی از تولد 80 سالگی همايون خرم |
|
|
موزیک پارس ( بابک پارسیان ) : خوشحالم که بنده شاگرد استاد همایون خرم هستم هنرمند از دیار بوشهر که در تاریخ موسیقی ایرانی با ویلونش شناخته شده است همایون خرم با 80 سن هنوزم سرحال و خوش اخلاق است تولد 80 سالگی این هنرمند بزرگ در با حضور رئیس مرکز موسیقی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، برخی مسئولان و شاگردان او در منزلش برگزار شد در این مراسم که با حضور محمد آزادهفر رئیس مرکز موسیقی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، بابک شهرکی نوازنده ویلن، اسفندیاری مدیر مؤسسه آوای باربد، توتونچیان مدیر مرکز موسیقی ققنوس و تنی چند از هنرمندان برگزار شد، همایون خرم با ابراز خرسندی از برگزاری چنین مراسمی گفت: خوشحالم که در این سن و سال توانستهام با جوانان رابطه عاطفی خوبی برقرار کنم. وقتی با جوانان این نسل در سن و سال کمی برخورد میکنم معلوم میشود آنها عاشقانه دنبال موسیقی بودهاند.
وی ادامه داد: از آهنگهای گلها در سال 36 و یا برنامه رنگارنگ در سال 42 که زمان زیادی میگذرد اما جای خوشحالی است که جوانان این نسل به زیبایی با این آهنگها ارتباط میگیرند و این خود نشان میدهد آنها چقدر مشتاق موسیقی هستند.
این آهنگساز با ذکر خاطرهای از توجه جوانان به موسیقی گفت: دیدار با جوانان نکتهای را برای من روشن میکند و آن این است که اگر کاری را عاشقانه جلو ببریم، زمان درنوردیده میشود، چرا که عشق همه چیز را درست میکند و باعث میشود آنچه میسازیم و آنچه مینوازیم درست و صحیح باشد. به عقیده من اگر هنرمند عاشقانه حرکت کند همه کارها به خوبی پیش میرود.
این نوازنده ویلن در خصوص رضایتمندی از کارهایش در 8 دهه از عمرش گفت: رضایت تعریف خاص خود را دارد چرا که این مقوله با عوامل اطرافش باید هماهنگ باشد.اگر رضایت درونی باشد همانند هنر با عشق و شوق همراه است
منبع : قسمتی از سایت ا ی س ن ا بهمراه عکسهای از این مراسم تو عکاس این خبرگزاری
 _________________ در جهان یک راه است و ان راه راستی است |
|