MuSicParS مدیر سایت وضعيت: آفلاين 8 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 274 امتياز: 1000 تشکر کرده: 17 تشکر شده 17 بار در 14 پست
محل سكونت: ایران بزرگ
ارسال شده در: پنجشنبه، 10 تير ماه ، 1389 14:53:28 موضوع مطلب: چند خبر از حسن تهی
موزیک پارس ( بابک پارسیان ) : با اینکه در زمینه موسیقی رپ در سایت نمی پردازیم ولی هنرمندی چون تهی که موسیقی خود را در سطح بالا دنبال می کند نمی توان گذشت به غیر از حسین تهی به اقای یاس هم در سایت می پردازیم و مصاحبه ای بزودی با وی خواهیم داشت بازم هم سپاس از اقای فرید افشار مدیر برنامه های اقای حسین تهی که این خبر را برای ما فرستاد بزودی در طی دو هفته دیگر چند موزیک و موزیک ویدیو از حسن تهی در سایت موزیک پارس خواهیم دید که بصورت اورجینال در سایت قرار خواهیم داد ولی خبر اصلی کی می توان داد کنسرت جدید تهی با افشین خواننده لس انجلسی در ۲۸ تیر در شهر انتالیا می باشد که برای جزییات بیشتر می توانید بر روی عکس زیر کلیک نمایید
و همچنین کنسرت دیگر حسین تهی در ۵ مرداد ما در باکو کشور اذربایجان خواهد بود که باز می توانیدب رای اطلاعات بیشتر بر روی پوستر زیر کلیک نمایید
در اخر هم سپاسگذاریم از مدیر برنامه های حسین تهی اقای فرید افشار که این خبرها را برای ما فرستاد
_________________ همه چیزم را کنار می گذارم و می بینم ظالم تنها نیست که ظلم می کند بلکه من هم ظالم هستم که کودک یا انسانی گرسنه است ولی من گرسنه نیستم پروردگارا