MuSicParS مدیر سایت وضعيت: آفلاين 8 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 274 امتياز: 1000 تشکر کرده: 17 تشکر شده 17 بار در 14 پست
محل سكونت: ایران بزرگ
ارسال شده در: پنجشنبه، 3 تير ماه ، 1389 19:33:04 موضوع مطلب: استاد شجریان وارد ایران شدند
استاد شجریان، پس از حدود یک ماه و نیم تور کنسرت با گروه شهناز در استرالیا، کانادا و امریکا ، 25 خردادماه به ایران بازگشت.
به گزارش خبرآنلاین، استاد آواز ایران آخرین باراوایل اردیبهشت ماه امسال از کنسرت همایون شجریان و علی قمصری و گروه همنوازان حصار دیدن کرد، در جشن نوگشایی خانه موسیقی نیز حضور یافت و پس از آن راهی تور کنسرتش شد.
منبع خ ب ر ا ن ل ا ی ن
_________________ همه چیزم را کنار می گذارم و می بینم ظالم تنها نیست که ظلم می کند بلکه من هم ظالم هستم که کودک یا انسانی گرسنه است ولی من گرسنه نیستم پروردگارا
MuSicParS مدیر سایت وضعيت: آفلاين 8 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 274 امتياز: 1000 تشکر کرده: 17 تشکر شده 17 بار در 14 پست
محل سكونت: ایران بزرگ
ارسال شده در: جمعه، 4 تير ماه ، 1389 09:38:04 موضوع مطلب:
درود - اتفاقا ساسر جان - یکبار استناد را به اطلاعات بردند ولی چون استاد شهرت جهانی دارد و بین المللی است نمی تواند به استاد چیزی بگویند استاد اواز ایران بداند چه در هنر و چه در ازاد مردی همیشه در قلب ما ایرانیان جاودان خواهد ماند درود بر استاد شجریان _________________ همه چیزم را کنار می گذارم و می بینم ظالم تنها نیست که ظلم می کند بلکه من هم ظالم هستم که کودک یا انسانی گرسنه است ولی من گرسنه نیستم پروردگارا