MuSicParS مدیر سایت وضعيت: آفلاين 8 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 274 امتياز: 1000 تشکر کرده: 17 تشکر شده 17 بار در 14 پست
محل سكونت: ایران بزرگ
ارسال شده در: پنجشنبه، 13 خرداد ماه ، 1389 06:08:28 موضوع مطلب: حبیب به ایران امد !
موزیک پارس ( بابک پارسیان ) : چند وقت پیش خبری در سایت به منظور حضور حضور حبیب در ایران و اجرای کنسرت و تولید البوم خود قرار گرفت که حال این خبر کاملا صحت دارد حبیب در ایران حضور دارد و با افراد نزدیک با او در تماس هستیم حبیب بعد از سه دهه دوری از ایران حال به ایران برگشته است ولی برگشت او خیلیها را از خود رنجاند و از او دور کرده است به طوری که حتی محبوبیت او کمی کاسته شده است حبیب به غیر از تهران در شمال هم حضور داشته از انجایی که شنیده ایم حبیب نتوانسته مجور کنسرت خود را بگیرد ولی در تلاش گرفتن مجوز برای البوم خود می باشد اید نگاه به اینده داشته باشیم و منتظر فعالیتهای این خواننده باشیم
[align=center] _________________ همه چیزم را کنار می گذارم و می بینم ظالم تنها نیست که ظلم می کند بلکه من هم ظالم هستم که کودک یا انسانی گرسنه است ولی من گرسنه نیستم پروردگارا
saser پیشکسوت موزیک پارس وضعيت: آفلاين 22 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 123 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 18 بار در 10 پست
ارسال شده در: جمعه، 14 خرداد ماه ، 1389 13:57:27 موضوع مطلب:
متشكرم از اطلاع رساني شما مدير خوبمون
من به اين نتيجه رسيدم كه آقا بابك خودشون از علاقه مندان پرو پا قرص حبيب هستند _________________ بياييد ايراني باشيم
MuSicParS مدیر سایت وضعيت: آفلاين 8 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 274 امتياز: 1000 تشکر کرده: 17 تشکر شده 17 بار در 14 پست
محل سكونت: ایران بزرگ
ارسال شده در: جمعه، 14 خرداد ماه ، 1389 17:58:49 موضوع مطلب: یسی
saser مي نويسد:
متشكرم از اطلاع رساني شما مدير خوبمون
من به اين نتيجه رسيدم كه آقا بابك خودشون از علاقه مندان پرو پا قرص حبيب هستند
درود ساسر جان - ساسر جان اتفاقا من کلا اصلا کارهی حبیب عزیز رو گوش نمی دم یعنی طردار کسی نیستم من فقط اطلاع رسانی و تحلیل می کنیم - من فقط یک نفر را در دنیای موسیقی دوست دارم و طرفدارشم نیستم ان هم استاد شجریان که واقع استاد اواز ایران و یک شخصیت مردمی است یک چیز شاید بگویم خندت بگیره کلا تو یه فاز دیگه ام من بیشتر عارفان و شاعران را خیلی دوست دارم و در زمان حال هم تا حدودی با این افراد هستم ولی یک عارف کامل نیستند ولی دنیای فوق العاده ای دارند _________________ همه چیزم را کنار می گذارم و می بینم ظالم تنها نیست که ظلم می کند بلکه من هم ظالم هستم که کودک یا انسانی گرسنه است ولی من گرسنه نیستم پروردگارا
saser پیشکسوت موزیک پارس وضعيت: آفلاين 22 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 123 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 18 بار در 10 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 20 خرداد ماه ، 1389 16:17:08 موضوع مطلب:
رضا رسيد پور مجري محبوب برنامه شب شيشه اي كه از تلويزيون پايتخت يعني تهران پخش ميشد اين چنين ميگه :
من هم مخالف حضور ایشان در عرصه ی هنری داخل کشورمان نیستم و ایران را متعلق به همه ی ایرانی ها می دانم اما در این موضوع خاص ملاحظاتی به ذهنم می رسد .
سالهاست که از موسیقی لس آنجلس و هنرمندان آنسوی مرز تابو ساخته ایم و پیش داوری های دیکته شده جرات ارزیابی صحیح را از ما گرفته است . برخی به گمان برتری هر آچه که ممنوع است بی ارزش ترین ساخته های آن سوی آب را گهربار دانسته و عده ای دیگر به حکم قانون نانوشته تمام آثار لس آنجلسی را تقبیح کرده اند .
بنابراین بازگشت حبیب نه تنها یک اتفاق ساده نیست بلکه مجوزی برای کالبد شکافی تمام اشتباهات طرفین است . متاسفانه در چند سال گذشته جمع قابل توجهی از هنرمندان داخل کشور به دلیل همکاری با چهره های آن سوی مرز ممنوع الفعالیت شده اند و هرگز پاسخ قانع کننده ای برای توجیه این مجازات سنگین وجود نداشته است . نیم نگاهی به آثار خوانندگان لس انجلسی که با مشارکت هنرمندان داخل کشور پدید آمده نشان می دهد که در این داد و ستد هنری همواره جوانهای داخل کشور برتری خیره کننده ای داشته اند و جالب آنکه بهترین آثار چهره های سرشناسی مانند داریوش اقبالی و یا سیاوش قمیشی و … در سال های اخیر با درخشش هنرمندان داخل کشور پدید آمده است .
بنابراین مجازات یک برنده آن هم در شرایطی که توانمندی های عرصه ی داخلی هنر را به رخ لس آنجلس کشیده عجیب و اشتباه به نظر می رسد . زیرا این حضور خود به خود خنثی کننده ی سیل تهاجم رسانه ای در خصوص بی هویت شدن هنر داخلی به شمار می آید و نقش درخشانی در شفاف سازی فضای خلاق هنری درون میهن در عرصه ی جهانی ایفا می کند .
از سوی دیگر بی تفاوتی نسبت به سرنوشت ده ها ستاره ی خاموش که زیر ابر های کم لطفی روزگار می گذرانند شایسته نمی نماید . یادمان باشد که اینک ده ها خواننده تنها به دلیل پخش کلیپ هایشان از شبکه های ماهواره ای اجازه ی فعالیت ندارند و فراموش نکنیم جوان های بی شماری برای ارائه استعداد شان با هزار مانع مالی و معنوی دست و پنجه نرم می کنند .
بازگشت آقای حبیب به میهن اگر نشانه ی سعه صدر و گشایش نسبی برای دیگر هنرمندان سختی کشیده ی داخل کشور باشد بسیار ارزشمند و امیدوار کننده خواهد بود . در غیر این صورت باید در رمز گشایی آن ده ها مقاله نوشت !
به هر تقدیر اصالت فرهنگ ایرانی حکم می کند که خوشبین باشیم و به این هنرمند سرشناس موسیقی خوش آمد بگوییم و از سیاست جدید مدیران این حوزه استقبال کنیم . _________________ بياييد ايراني باشيم