MuSicParS مدیر سایت وضعيت: آفلاين 8 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 274 امتياز: 1000 تشکر کرده: 17 تشکر شده 17 بار در 14 پست
محل سكونت: ایران بزرگ
ارسال شده در: يكشنبه، 9 خرداد ماه ، 1389 01:32:07 موضوع مطلب: انتقاد شديد شهرام شب پره از بنيام
شهرام شب پره" از پیشگامان موسیقی پاپ ایران با حضور در برنامه ی يكي از شبكه هاي ماهواره اي ، از بنيامين بهادري به شدت انتقاد كرد!
او درباره آلبوم هاي بنيامين چنین گفت : بنيامين فقط 2 آلبوم دارد كه فقط 2 آهنگ اولين آلبوم او خوب بودند و آلبوم دوم او را بايد دور ريخت !! من بنيامين را قبول دارم ولي نه او و نه 90 نفر ديگر مثل او نسبت به خوانندگان خارج از كشور هيچ هستند!
وي درباره كنسرت اخير بنيامين در لندن گفت : من در آن كنسرت حضور نداشتم ولي فيلم آن را ديدم . بنيامين از 50 دقيقه برنامه در آن كنسرت 40 دقيقه را خارج خواند ! اگر من اين كار را انجام مي دادم ، مردم من را هو مي كردند!
شهرام شب پره در پايان درباره حمايت مردم از كنسرت هاي بنيامين در خارج از كشور گفت : چون به ما هنرمندان خارج از كشور اجازه كنسرت در داخل ايران را نمي دهند، مردم نيز نبايد از كنسرت هاي بنيامين و ديگر خوانندگان داخل ايران در خارج از كشور حمايت كنند ! من حاضرم به خاطر كنسرت در ايران حتي نوع شعر هاي آهنگ هايم را مطابق قوانين ايران عوض كنم!
این در حالی است که شهرام شب پره خود را مرد اول موسیقی پاپ ایران ، king of pop music و لقب هایی این چنینی معرفی می کند و بخش اعظمی از اثار جدید او به هیچ وجه محتوا ندارند و موسیقی بسیاری از موزیسین های پاپ داخل کشور بسیار بهتر از آثار وی می باشد.
_________________ همه چیزم را کنار می گذارم و می بینم ظالم تنها نیست که ظلم می کند بلکه من هم ظالم هستم که کودک یا انسانی گرسنه است ولی من گرسنه نیستم پروردگارا
saser پیشکسوت موزیک پارس وضعيت: آفلاين 22 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 123 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 18 بار در 10 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 10 خرداد ماه ، 1389 10:30:18 موضوع مطلب:
با آهنگهاي هر دو خواننده خاطرات زيادي دارم
هر كس نظرات خاص خودشو داره
ولي شهرام شب پره به عنوان يه پيشكسوت خيلي بعيده ازش كه اينچنين باشه _________________ بياييد ايراني باشيم