سایت فرهنگی هنری موزیک پارس: تالار گفتمان

wWw.MuSicParS3.InfO :: نمايش موضوعات - گفته های یک وبلاگ نویس در مورد من

گفته های یک وبلاگ نویس در مورد من

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

wWw.MuSicParS3.InfO صفحه اول انجمن -> خبرهای موسیقی

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

MuSicParS
مدیر سایت
مدیر سایت

وضعيت: آفلاين
8 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 274
امتياز: 1000
تشکر کرده: 17
تشکر شده 17 بار در 14 پست

محل سكونت: ایران بزرگ

ارسالارسال شده در: شنبه، 8 خرداد ماه ، 1389 20:47:59    موضوع مطلب: گفته های یک وبلاگ نویس در مورد من پاسخ همراه با اعلان

موزیک پارس ( بابک پارسیان ) : چند وقت پیش به مطلبی در یک ویلاگ خطاب به منصور حیدری خوانده بودم که تقریبا دو ماهی می شود و تصمیم گرفتم این مطلب را اینجا قرار بدهم مطلبی جالبی در مورد یک وبلاگ نویس که حرفهای خطاب به منصوری حیدری زده است که در پایین می توانید مشاهده کنید

جایی برای غیر حرفه ای ها نیست

وقتی که من درباره ی کار نوازندگی و تنظیم با مدیر قبلی وبلاگ (انیس مینایی) بحث می کردم کار همه ی نوازندگان و موزیسین هایی که تقریبا برای تمام خوانندگان مطرح کار کردن رو زیر سوال می برد!!! و می گفت که مثلا "سیروان خسروی " رو کسی نمی شناسه و یا "محسن یگانه" چون اسمش رو اول آهنگ هاش گفته مشهور شده!!!! این حرف ها نشون میده که این شخصیت هیچی از موسیقی نمی فهمه.(و باید خاطرنشان کنم که ایشون از طرف منصور حیدری با من حرف می زد)هر دوی این خوانندگانی که نام بردم امسال از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز رسمی دریافت کردند و آلبوم هاشون هم در صدر فروش موسیقی ایران قرار داشته.

این مباحث جای خود داره ولی منصور حیدری که چنین جواب های پرت و پلایی به من می داد امروز بهترین موزیسین رو انتخاب کرد!!!! من وقتی این همه ادعای ایشون رو دیدم فکر می کردم حتما می خواد چهره ای مثل Billy mann و یا Dj Tiesto رو در سطح موسیقی جهان نام ببره ولی در کمال ناباوری فرمودند:

"ساسان...یعنی ساسی مانکن!!!!"این نام تفکر بچه های راهنمایی رو در ذهن تداعی می کند.کسایی که فقط مغزشون در حدود موسیقی های سخیف و تقلیدی سیر می کنه حقیقتا می تونن همچین نظری داشته باشن!

کلیپی که آقای حیدری با دوست صمیمی شون "حسین صمدزاده"کار کردن تقلیدی بکر و واضح از کلیپ مشهور "دیوید گوئتا"بوده .البته این کلیپ مربوط به سه چهار سال پیش میشه و ایشون فکر نمی کردن به این زودی کار لو بره ولی هر بیننده ی عاقلی که به ایشون احساسی نداشته باشه می تونه از روی عقل این ایده ی تقلیدی رو تشخیص بده که متاسفانه هواداران چشمشون رو به روی این چیزا بستن!

کلیپ جدیدشون هم که دیدیم.صحنه ی آخر کلیپ رو حتما دیدید که ایشون دستشون رو روی گل های زرد می کشن! این صحنه تقلیدی فاحش و غیر قابل بخشش از فیلم سینمایی "گلادیاتور"بود که این فیلم برنده ی جایزه ی اسکار شده و این صحنه نه تنها توسط منصور حیدری بلکه در بسیاری از آثار ایرانی مورد تقلید قرار گرفته که آقای منصور حیدری آخرین تقلید رو انجام دادن که خیلی تکراری بود.

همچنین ایشون در مصاحبه شون اعلام کردن که کارای "اشکین " رو دوست دارن! خود اشکین آلبومش رو به صورت کامل نزد "سیروان خسروی" تنظیم کرد و اکثر کارهایی که برای خواننده های دیگه می سازه ملودی تقلیدی دارن...برای مثال آهنگی که برای پویان با نام" دلم تنگه"ساخته رو از ملودی های اصیل 6.8 ایرانی تقلید کرده.

اسم 6.8 اومد که یه نکته ی دیگه به ذهنم رسید.درباره ی 6.8 هم یه چیزایی می گفتن مثل این موضوع که :"چون همه شش و هشت می خونن منم می خونم و با توجه به فصل کارا متفاوته!!!!" اینم از اون حرفا بود ... خدمت کسایی که حتی نمی دونن شش و هشت چی هست باید عرض کنم که شش و هشت موسیقی رقص اصیل ایرانیه که در هیچ یک از ملودی های جهان وجود نداره و خاص ایرانه و هیچ ربطی هم به موسیقی هایی که الآن می بینید نداره و چون ملودی اش ایرانیه مورد توجه قرار می گیره.و اینکه برگردی بگی رفتم پی کارم...این اصلا 6.8 نیست!!! و یا حداقل نباید نسبتش داد.

مشکل بزرگ ایران موزیک اینه که یک آدم موسیقی نفهم به اسم "باربد بابایی" رو به عنوان مجری انتخاب کرده.و جالب اینجاست که این آقا در دعوت مهمانان هیچ کارست و بعضی از انسان های از همه جا بی خبر فکر می کنن که این آقا همه کارست!در بحثای که ایشون با منصور حیدری داشتن صحبت از موسیقی "جاز" یا به قول خودشون "جز " شد و جالب اینجاست که هیچکدوم هم نمی دونستن جاز چیه؟باربد می گفت :"الآن موسیقی جاز توی ایران زیاد شده" و از اون طرف منصور حیدری سری تکون می داد و می گفت:"جاز هم داریم...".من از محتوای مکالمه شون فهمیدم که جاز و ترنس رو قاط زدن و دارن پرت و پلا می گن!

اصولا جاز یعنی "بداهه نوازی نوازنده بر روی ساز" که فکر نمی کنم حتی در ذهنشون بگنجه که اون معنی که خودشون فهمیدن با این معنی چقدر متفاوته!!!!!!

در همون برنامه تابستان سال 1387 که منصور حیدری در برنامه نوای آریایی حضور داشت باربد بابایی گیتار به دست جلوی منصور حیدری نشسته بود....همین که بحث های فوق تخصصی شون درباره ی "جاز" و "ترنس " و "6.8 " تموم شد باربد گیتار رو سمت منصور حیدری گرفت و اصرار کرد که بنوازه ولی از اونجایی که به قول باربد بابایی "منصور حیدری ناز داره دلبر"به طرز موزیانه ای پیشنهاد باربد رو رد کرد و از خوندن طفره رفت.بعد هم شروع کرد به صحبت کردن و خودش به صراحت گفت که:

من در طول 10 سال فقط 6 ماه با گیتار کار کردم اونم هر دفعه پنج دقیقه!

الآن می گن ساز تخصصی منصور حیدری گیتاره!!!

خود باربد حدود 180 سانتی متر قد داره که و وقتی که در کنار باربد ایستاده بود یک وجب از باربد کوتاه تر بود ولی الآن هواداران منصور حیدری میگن 181 قد داره!!!یادتون باشه که حجم عضلانی آقایون خیلی بالاست و یک مرد 76 کیلویی اندام یک آدم لاغر رو داره نه اینکه یه فرد 90 کیلویی به نظر برسه!!!

در مورد سن هم حرفی نمی زنم چون ایشون در همین برنامه ی سال 1387 گفتن که متولد سال 1364 هستن ولی دو سال بعد فرمودند که متولد سال 1362 هستن ومن فکر می کنم سال تولدشون در حال رشد باشه!

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

barsina

وضعيت: آفلاين
18 خرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 1
امتياز: 0
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 18 خرداد ماه ، 1389 16:12:17    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ba in harfat mkhay chiro sabet koni?
un az hame nazae aliyeeeeeeeeeeeeeeeeee
boro donbale kase dge begard roosh chet kon

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

wWw.MuSicParS3.InfO صفحه اول انجمن -> خبرهای موسیقی

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~