|
MuSicParS
مدیر سایت

وضعيت: آفلاين 8 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 274 امتياز: 1000 تشکر کرده: 17 تشکر شده 17 بار در 14 پست
محل سكونت: ایران بزرگ
|
ارسال شده در: جمعه، 7 خرداد ماه ، 1389 04:11:46 موضوع مطلب: وصایل شخصی زنده یاد علینقی ویزیر |
|
|
بخشی از اشیا و وسایل شخصی زنده یاد علینقی وزیری که درحال حاضر در اختیار موزه موسیقی قرار گرفته، با حضور جمعی از اهالی موسیقی سهشنبه 4 خردادماه رونمایی میشود. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسیقی ایران، پیش از این بخشی از وسایل شخصی زندهیاد علینقی وزیری از آهنگسازان تاثیرگذار موسیقی ایران که از طرف خانواده ایشان به ایکوم (كمیته موزههای ملی ایران) سپرده شده بود به موزه موسیقی اهدا میشود.این مجموعه شامل: تعدادی عکس، دست نوشته، نت نوشته، صفحه سنگی، لباسهای کنسرت، شمشیر، عینک و تمبر ایشان است و روز سه شنبه در ویترینهایی که موزه دراختیار ما قرار داده به نمایش درخواهد آمد. این اشیاء با جمعی از اهالی موسیقی رونمایی خواهد شد.این مراسم فردا ساعت 11 در موزه موسیقی برگزار میشود.
منبع : نقل از سایتهای دیگر
_________________ همه چیزم را کنار می گذارم و می بینم ظالم تنها نیست که ظلم می کند بلکه من هم ظالم هستم که کودک یا انسانی گرسنه است ولی من گرسنه نیستم پروردگارا |
|