سایت فرهنگی هنری موزیک پارس: تالار گفتمان

wWw.MuSicParS3.InfO :: نمايش موضوعات - شناخت بهتر گروه لیان

شناخت بهتر گروه لیان

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

wWw.MuSicParS3.InfO صفحه اول انجمن -> موسیقی سنتی

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

MuSicParS
مدیر سایت
مدیر سایت

وضعيت: آفلاين
8 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 274
امتياز: 1000
تشکر کرده: 17
تشکر شده 17 بار در 14 پست

محل سكونت: ایران بزرگ

ارسالارسال شده در: جمعه، 17 ارديبهشت ماه ، 1389 08:13:39    موضوع مطلب: شناخت بهتر گروه لیان پاسخ همراه با اعلان

موزیک پارس ( بابک پارسیان ) :
شاید دوستداران موسیقی نام محسن شریفیان به گوششان خورده باشد نوازنده نی انبان و سرپرست گروه لیان که نان قدیم بوشهر می باشد مردی که خود از دیار بندنشینان بوشهر است و به زیبایی با ساز خود موسیقی بندری بوشهر را در کنار موسیقی محلی مانند خیام خوانی و ... در ایران و حتی در جهان معرفی کرده است شاید کمی جای تعجب باشد که نام از جهان هم بردیم اری محسن شریفیان سرپرست گروه لیان تا بحال اجراهای زیادی در کشورهای چین ( المپیک ۲۰۰۸ ) - المان ( جام جهانی ۲۰۰۶ ) - اردن - روسیه - امارات متحده عربی - عمان - کویت - قطر - ترکمنستان - ترکیه - بحرین - سنگاپور - امریکا - فرانسه - کرواسی - سوییس - ایتالیا و بلغارستان بوده است و جالب اینجاست که در همه ی کنسرتها و اجراها با اجرای زیبای خود حضار را به وج اورده است گروه موسیقی لیان نیز از سال ۷۲ به سرپرستی محسن شریفیان فعالیت خود را اغاز نمود از اثار موسیقیای این گروه و محمد شریفیان می توان به البومهای لیانا و شپ ( پیام کاست ) بندری ( خانه هنر پرواز ) موج و سیراف ( سروش ) و خیامی ( موسسه ماهور ) همچنین از کارهای در دست انتشار نیز می توان به البوم پارو پیرار ( حوضه هنری ) و شروه ( موسسه ماهور ) اشاره داشت انتشار کتابهای ( اهل زمین - موسیقی اوهام در جزیزه ی خارک ) دلیران خاموش ) کتاب و سی دی ( اهل ماتم- اواها و ایین سوگواری در بوشهر ( کتاب و سی دی مولتی مدیا ( اهل ساز - سازشناسی موسیقی بوشهر ) به پژوهش محسن شریفیان این گروه را به یکی از برجسته ترین گروهای موسیقی تبدیل کرده است

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

saser
پیشکسوت موزیک پارس
پیشکسوت موزیک پارس

22 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 123
امتياز: 0
تشکر کرده: 0
تشکر شده 18 بار در 10 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 18 ارديبهشت ماه ، 1389 10:58:55    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

كارشون در سبكي كه دارن عاليه
من يكي از آلبومهاشون كه در سايت بود رو گوش كردم

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل

Makan
کاربر جدید
کاربر جدید

19 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 55
امتياز: 0
تشکر کرده: 3
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 18 ارديبهشت ماه ، 1389 17:35:13    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

البومش دانلود کردم اصل حال بود مرسی

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

wWw.MuSicParS3.InfO صفحه اول انجمن -> موسیقی سنتی

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت