MuSicParS مدیر سایت وضعيت: آفلاين 8 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 272 امتياز: 1000 تشکر کرده: 17 تشکر شده 17 بار در 14 پست
محل سكونت: ایران بزرگ
ارسال شده در: جمعه، 17 ارديبهشت ماه ، 1389 04:16:47 موضوع مطلب: اروین خاچیکیان در مستند Rock On حضور
اروین خاچیکیان در مستند R o c k On حضور دارد
مدتی پیش شهیار کبیری کارگردان مستند R o c k On با اعلام اسامی برخی از هنرمندانی که در این فیلم حضور دارند ، عنوان کرد که چندین هنرمند مشهور ایرانی که در خارج از ایران مستقر هستند نیز در این مستند حضور دارند. یکی از این هنرمندان اروین خاچیکیان ، اهنگساز ، تنظیم کننده و خواننده ی مشهور ایرانی در آمریکاست که در این مستند حضور پیدا کرده است.
اروین خاچیکیان تنظیم کننده 2 آلبوم محبوب سیاوش قمیشی با نام های "نقاب" و "بی سرزمین تر از باد" می باشد. بیشتر آثار اروین ریشه هایی در موسیقی راک دارند. وی آثار دیگری را نیز برای هنرمندان مختلف ایرانی تنظیم کرده است.
وی همچنین با گروه مشهور System of a down و پروژه جدید سرپرست این گروه سرج تانکیان همراه می باشد و به عنوان نوازنده کیبورد نیز در این گروه حضور دارد. وی مدتی پیش گروه جدیدی را با نام "کارمندان" تاسیس کرد. ترانه ها و اشعار این گروه به زبان فارسی می باشد. با سپاس از اقای اریا کرنافی ( موزیک 360 ) _________________ در جهان یک راه است و ان راه راستی است
آخرين ويرايش توسط MuSicParS در تاريخ شنبه، 18 ارديبهشت ماه ، 1389 11:58:34; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه
Iranian کاربر نیمه فعال وضعيت: آفلاين 9 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 65 امتياز: 0 تشکر کرده: 9 تشکر شده 2 بار در 2 پست
ارسال شده در: شنبه، 18 ارديبهشت ماه ، 1389 17:18:56 موضوع مطلب:
ای ول - من ویدیوشو از موزیک پارس دانلودکردم فضای ویدیو فوق العاده مدرن بود ولی کیفیتش بالا نبود در ضمن با این تبلیغاتی که در موزیک پارس برای این مستند شده است خیلی منظرشم ببینم چی از اب در اومده _________________ عشق است موزیک پارس
Makan کاربر جدید وضعيت: آفلاين 19 فروردين ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 55 امتياز: 0 تشکر کرده: 3 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در: شنبه، 18 ارديبهشت ماه ، 1389 17:30:46 موضوع مطلب:
مرسی . ولی این اگه حضور داشته فکر می کنید مجوز می گیره ؟ احتمالا به سرنوشت فیلم بهمن قبادی دچار بشه ولی امیدوارم کارش بگیره چون من موزیک های راک رو خیلی دوست دارم _________________ Makan
Ahmadi-Nejad وضعيت: آفلاين 14 فروردين ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 38 امتياز: 0 تشکر کرده: 2 تشکر شده 1 بار در 1 پست
محل سكونت: اصفهان
ارسال شده در: يكشنبه، 19 ارديبهشت ماه ، 1389 07:32:02 موضوع مطلب:
mOtasefane shenakhti az in aga nadaram vali sahi mikonam bishtra bahahson ashena besham _________________ اگر داغ دل بود مـا ديده ايـم +++++ اگر خون دل بود مـا خورده ايـم
اگر دل دليل است آورده ايم +++++ اگر داغ شرط است ما برده ايم
zirzamin وضعيت: آفلاين 25 فروردين ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 17 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 28 ارديبهشت ماه ، 1389 09:17:31 موضوع مطلب:
دوستان چرا شلوغش می کنید؟
مگه اروین خاچیکیان آهنگ سیاسی خونده؟ دوستان من بسیار خوش بین هستند برای گرفتن مجوز.
در ضمن این فیلم از نظر تخصصی بودن بسیار بالاتر از فیلم بهمن قبادی است و قرار نیست بدبختی و بیچارگی راکر ها را به رخ شما بکشد.
دوست دارم بیشتر راجع به این فیلم بدونم !! ولی فعلا نه از عوامل فیلم صدایی در نمیاد