سایت فرهنگی هنری موزیک پارس: تالار گفتمان

wWw.MuSicParS3.InfO :: نمايش موضوعات - کنسرت حبیب در ایران !

کنسرت حبیب در ایران !

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

wWw.MuSicParS3.InfO صفحه اول انجمن -> خبرهای موسیقی

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

MuSicParS
مدیر سایت
مدیر سایت

وضعيت: آفلاين
8 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 272
امتياز: 1000
تشکر کرده: 17
تشکر شده 17 بار در 14 پست

محل سكونت: ایران بزرگ

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 14 ارديبهشت ماه ، 1389 02:53:50    موضوع مطلب: کنسرت حبیب در ایران ! پاسخ همراه با اعلان

شاید بعد از شایعه ای در مورد بازگشت شادمهر عقیلی به ایران که در چند سال پیش بوده است باور کردن کنسرت حبیب محبیان در ایران کمی دشوار است حبیبی که 3 دهه می شود در خارج از ایران فعالیت موسیقی انجام می دهد و موزیک ویدیو های از او که شاید با قوانین جمهوری اسلامی مغایرتی نداشته باشد رو دیده ایم و همچنین قبل از انقلاب وقتی میان بازی فوتبال در 15 دقیقه بین دو نیمه صدای حبیب با ویدیویی از او با خواندن اهنگ مادر خوانده می شد حاا با شنیدن خبری از سوی سایت رشیدپور که خبری از کنسرت حبیب در ایران می دهد متنی که حتی توافق حبیب با مسولان ارشاد جمهوری اسلامی داده است متن کامل این خبر را می توانید از زبان خود رشید پور در پایین مشاهده کنید

باران می آمد . تند و احساس برانگیز . دیر شده بود . باید ساعت هشت شب به استودیو می رسیدم . شاید دلیلش را بعدا گفتم . در طول مسیر ترانه ی الکی را گوش می کردم . خیلی دوستش دارم .

به موقع رسیدم . حبیب هم آنجا بود . برای چندمین بار در طول شش ماه گذشته او را می دیدم . قبل از عید به لس آنجلس برگشته بود . اما حالا ده روزی می شود که به تهران آمده . بسیار پر انرژی و امیدوار است . ایران را دوست دارد و با تمام وجودش تلاش می کند تا زیر باران تهران چتری برای خودش فراهم کند .

از ریشه ها حرف می زند و از تمام دلتنگی هایش در آمریکا . خیلی ها به او کمک کرده اند تا مسیر ادامه ی کارش در داخل کشور هموار شود . این بار که او را دیدم خبر های خوبی داشت . ظاهرا به زودی مجوز رسمی برای اجرای کنسرت با صدای حبیب صادر خواهد شد …. من مرد تنهای شبم …. این ترانه را بسیار دوست دارم .

بار قبل که حبیب را دیدم بنیامین هم آنجا بود . خواننده ی پیش کسوت علاقه ی چندانی به موسیقی های پر هیاهو نشان نمی داد و ماندگاری را در اجرای ترانه های دلنواز و پر معنی می دانست . شاید از آن همه ریتم در دنیای پر زرق و برق غرب خسته شده باشد .

راستی این بار حبیب با اطمینان بیشتری به تهران آمده . خانواده هم او را همراهی می کنند . پسرش محمد با آنچه که دیده اید بسیار تفاوت دارد . نجیب است و سر به زیر . پدر را استاد خودش می داند و از سفر دوباره به وطنش ذوق کرده .

شاید برای خیلی ها این یک بمب خبری باشد و بسیاری هم به فکر کسب درآمد و موج سواری بیفتند . اما تنها نکته جذاب در این هنگامه ی شورانگیزبرای من برق چشمهای این پیر مرد موسیقی ست آن لحظه که به باران تهران خیره می شود ….

امیدوارم تا همه چیز به خوبی پیش برود تا شما هم بتوانید همراه با یک صدای خسته مرگ قوی زیبا را لمس کنید … کاش با هنرمندهای لس آنجلس ندیده هم مهربان تر باشیم

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

Faryade_bi_seda

10 ارديبهشت ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 5
امتياز: 0
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 14 ارديبهشت ماه ، 1389 11:13:04    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

باورش برای من سخته

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

s51
پیشکسوت موزیک پارس
پیشکسوت موزیک پارس

17 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 47
تشکر کرده: 5
تشکر شده 13 بار در 5 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 14 ارديبهشت ماه ، 1389 15:29:32    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

فکر نمیکنم :arrow:

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

saser
پیشکسوت موزیک پارس
پیشکسوت موزیک پارس

22 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 123
تشکر کرده: 0
تشکر شده 18 بار در 10 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 14 ارديبهشت ماه ، 1389 16:43:48    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

قربوني كلامتم آقا بابك كه ميگي شايعه

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل

Perespolis
همکار
همکار

7 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 124
امتياز: 510
تشکر کرده: 5
تشکر شده 28 بار در 9 پست

محل سكونت: همه جای ایران سرای من است

ارسالارسال شده در: جمعه، 17 ارديبهشت ماه ، 1389 07:45:48    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اینا به خواننده های داخل کشور به زور مجوز کنسرت میدن.اونوقت به حبیب مجوز بدن؟ غیر قابل باوره

تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

wWw.MuSicParS3.InfO صفحه اول انجمن -> خبرهای موسیقی

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت